Rapperul Țeastă a murit la 35 de ani! Adda, mesaj plin de emoție: „Drum lin către stele!”

 

Doliu în muzica românească. Rapperul Țeastă a murit la vârsta de 35 de ani. Alături de acesta, Adda a colaborat la începutul carierei sale muzicale. Cei doi au lucrat împreună la piesa „Minți murdare făcute praf”.

Artistul, pe numele său real, Andrei Ionescu, a încetat din viaţă joi, 4 noiembrie. Tânărul în vârstă de 35 de ani a colaborat cu mai mulţi artişti, printre care şi Adda, cu care a făcut o melodie îndrăgită de fani, „Minți murdare făcute praf”. De altfel, Adda a fost cea care a transmis trista veste în urma unei postări pe facebook. ”Drum lin către stele, Țeasta! Multă putere familiei!”, a scris Adda pe pagina sa de Facebook, acolo unde a distribuit piesa ”Minți murdare făcute praf”, la care a colaborat cu Țeastă.

Vestea i-a luat prin surprindere pe fani, iar mesajele de condoleanțe din partea acestora au curs necontenit. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au întrebat-o pe artistă ce s-a întâmplat cu el și care este cauza morții, însă cântăreața nu a vrut să dezvăluie aceste lucruri, atât timp cât familia sa nu le-a declarat.

”Nu cred așa ceva ... toată adolescența, chiar și acum am ascultat, piesa asta. Am trăit pe ea sentimente care nu pot fi decât simțite îmi pare nespus de rău condoleanțe familiei prietenilor. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a fost unul dintre comentariile de la postarea vedetei.

„Oh Doamne. Știm cu toții că Țeastă a trecut prin multe suferințe… Îmi pare sincer rău ca nu a reușit să le depășească, dar poate că e liniștit acolo, lângă mama lui”, a scris o persoană apropiată acestuia.

"Condoleanțe! O voce superbă se duce să cânte în ceruri alături de îngeri", a fost unul dintre comentariile de la postarea vedetei.

"Şi de ce tu, de ce aşa? Trist! Muzica voastră a fost în Winamp-ul meu în adolescenţă şi nu numai! 4ever în inima noastră! ", este un alt mesaj.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest