Răspunsul Amnei, după ce a fost jignită de un fan la Petrila: „Era foarte periculos pentru oameni”

 

Artista a avut parte de o situație neplăcută la un eveniment ce ar fi urmat să aibă loc în Hunedoara. Cum s-a apărat cântăreața.

 

Amna a călătorit aproape 4 ore pentru a susține un spectacol în Hunedoara. Condițiile meteo neprielnice au anulat evenimentul, drept urmare artista a urcat pe scenă pentru a le spune fanilor prezenți că nu mai poate face show. Însă unul dintre fani a fost tare supărat că nu o poate vedea pe scenă, drept urmare i-a transmis un mesaj jignitor.

 

Vai de capul tău, îți era greu să cânți o melodie la Petrila, am venit până aici să te vedem degeaba. Nu ai scrupule, vedeto!”, a fost mesajul pe care un fan i l-a transmis cântăreței.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Amna și-a prezentat punctul de vedere cu privire la anularea spectacolului de la Petrila, spunând că nu are nici cea mai mică responsabilitate pentru acest lucru, ci a fost cererea organizatorilor.

După cum bine știți, vremea nu mai ține cu noi, au fost furtuni în zona în care trebuia să concertăm, iar organizatorii au considerat că este foarte periculos pentru oamenii să continuăm. În momentul în care am ajuns, am considerat că e mai bine să ne oprim, dar pentru că îmi iubesc oamenii și îi respect, am considerat că este mai bine să le spun asta pe scenă, în timp ce unul dintre ei mi-a transmis un mesaj care m-a deranjat.”, a declarat Amna, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest