Răspunsul dat de Raed Arafat lui Cheloo, după ce a fost dur atacat de artist: „Vedete care spun că portul măștii poate fi refuzat”

 

După ce Cheloo l-a atacat dur pe Raed Arafat pentru modul în care a gestionat toată situația generată pandemia de coronavirus, medicul i-a dat replica rapper-ului.

Mai multe vedete din spațiul public au început o adevărată campanie de propagare care au ca nucleu refuzul purtării mășilor. Printre acestea se numără și Cheloo, iar fenomenul a ajuns cu rapiditate la urechile lui Raed Arafat care a vorbit despre ce modul în care vedetele influențează negativ masa mare de oameni.

Miercuri, România a înregistrat un număr record de îmbolnăviri de coronavirus, iar Raed Arafat a tras un semna de alarmă asupra modului în care genul acesta de campanii din partea vedetelor au un impact extrem de negativ în lupta cu COVID-19.

„Din păcate, în ultima perioadă am văzut o intensificare a campaniilor realizate de personaje cunoscute, chiar de vedete care vin și îi contrazic pe cei care recomandă aceste lucruri, care încearcă să spună că portul măștii poate să fie refuzat, în ideea că este libertatea fiecărei persoane să refuze”, a explicat Raed Arafat, la o emisiune TV.

Totodată, Raed Arafat a vorbit și despre acuzațiile conform cărora purtarea măștilor ar fi obligatorie din cauza interesului financiar pe care îl are statul.  

„Altul acuză că noi punem oamenii să poarte mască pentru că sunt interese financiare în spate. Și una dintre cele mai importante modalități de a convinge tinerii să nu poarte mască a fost asimilarea ei cu sclavia. Toate aceste lucruri au făcut să influențeze o parte dintre oameni, o parte din grupurile țintă”, a mai spus Raed Arafat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest