Răspunsul dur al Oanei Roman după ce fost criticată pentru aspectul picioarelor sale: “Ești urâtă și cu probleme mentale”

 
+2 click pentru
galerie

Celebritatea are un preț, iar Oana Roman o știe foarte bine. Vedeta nu este ferită de criticile pe care le primește la ordinea zilei, dar știe cum să le facă față și cum să le răspundă. Exact cum s-a întâmplat și de data asta.  

După ce s-a fotografiat într-o rochie cu motive florale, imagine pe care a postat-o pe social media, Oana Roman a primit un comentariu destul de bizar care făcea referire la picioarele sale, spunând că sunt urâte.

Așa cum era de așteptat, vedeta nu a trecut cu vederea remarca răutăcioasă a internautei și a avut ac de cojocul ei, dându-i o replică dură care, cu siguranță, nu i-a picat prea bine.

„Femeie, ești urâtă rău la suflet și cu ceva probleme mentale dacă poți să scrii așa ceva. Îți recomand terapie și interdicția de a mai bate câmpii în public. Oi avea eu picioare urâte, după mintea ta, dar nu cred că tu realizezi dimenisiunea urâțeniei sufletului tău”, a scris Oana Roman.

Comentariul Oanei Roman a fost apreciat de ceilalți urmăritori, care au avut grijă să îi transmită să nu bage în seamă gura invidioșilor. Mai mult de atât, cei care o urmăresc au ținut să o felicite pentru modul în care arată, după ce a reușit să slăbească spectaculos, chiar în timpul izolării la domiciliu.

Recent, Oana Roman a postat un mesaj dedicat persoanelor care dovedesc că demnitatea și onorarea le lipsesc cu desăvârșire. Iar dacă ținem cont de comentariul răutăcios pe care l-a primit vizavi de picioarele sale, suntem siguri că în categoria de persoane vizate, se numără și internauții care fac remarci fără să îi intereseze de sentimentele celui care le citesc.

„Am înțeles că și că cei răi vor fi și mai răi și sunt mai mulți decât ar trebui să fie pe lumea asta. Cei buni rămân buni orice ar fi. Am văzut încă o dată că în astfel de momente, câștigă tot oportunități fără scrupule! Se descurcă prin orice mijloace și cu orice preț. Pentru că nu pun preț pe nimic din ceea ce caracterizează un om. Adică demnitate, onoare, onestitate, altruism, bun simț, generozitate, competență, muncă”, a continuat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest