Răspunsul dur al Oanei Zăvoranu, după ce Oana Roman a amenințat ca o dă în judecată, după ce i-a umilit fiica pe internet!

 

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman capătă proporții din ce în ce mai mari! După ce soția lui Marius Elisei a amenințat-o pe „Querida” că o va da în judecată, după ce i-a umilit fiica pe internet, actrița i-a dat replica!

Scandal fără precedent în showbiz! Oana Roman s-a pus pe căutat avocați, după ce a amenințat-o pe Oana Zăvoranu că o va da în judecată, din cauza modului umilitor în care a vorbit despre fiica sa pe internet. La scurt timp după mesajul publicat pe grupul de Facebook, vedeta a șters mesajul în care le cerea ajutorul fanilor, semn că a găsit deja pe cineva sau că a renunțat la conflictul cu „Querida”.

Dar să nu credeți că Oana Zăvoranu a lăsat lucrurile așa, ci imediat cum a aflat că Oana Roman are de gând să o dea în judecată, actrița a reacționat dur! Sătulă de acuzațiile care i s-au adus, actrița a ținut să precizeze că decizia de a o face persoană publică pe Iza a fost a mamei sale, astfel că trebuie să își asume toate comentariile pe care oricine le face la adresa acesteia.

„Mda, deci nu-i ok să vorbesc despre copii. Dar mi-o asum. Băi, deci nu ai cum. Atâta expunere a copiilor de către „vedetele” din România. zici că pentru internet le-au făcut, nu pentru ele... simplu. Așa mamă, așa și copilul. Educația, educația.

Tupeista infatuta care te-ai opărit toată și te-ai plâns. Am auzit că „ți-am furat” poza cu fi-ta. Nu ți-a furat nicipulea nimic că nu am ce să îti fur eu, că ești săracă cu duhul ca și caracter. De ce o expui dacă nu vrei să se știe de ea? Ipocrită obosită ce ești.”, a scris Oana Zăvoaranu pe contul său de socializare.

Mai mult de atât, Oana Zăvoranu este de părere că tot scandalul pe care îl face Oana Roman este pentru a atrage atenția publică.

„Mori să apari în orice și cu orice și ridici tu râtu’ la mine? Stai în cocina ta că nu reprezinți NIMIC! Vă expuneți copilul nesimțitele dracu’ ce sunteți, faceți bani și cu ei, poate și fără voia lor, după care săriți că vreți să aibă copiii privacy. Păi ei ar vrea, dacă nu ar avea troglodite de mame ca voi care să îi expună, că ei nu pot decide încă pentru ei. Hai treci la coteț!”, a mai scris „Querida”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest