Răspunsul lui George Burcea, după ce i s-a cerut să facă o comparație între Andreea Bălan și Viviana Sposub

 

Pentru că divorțul între George Burcea și Andreea Bălan nu s-a finalizat încă, atât el, cât și artista încearcă să își țină cât mai departe de ochii curioșilor, poveștile de dragoste pe care le trăiesc. Pus în situația de a face o comparație între fosta soție și actuala Viviana Sposub, actorul a oferit un răspuns inedit.

George Burcea este mai fericit ca niciodată, după ce în cadrul unei competiții la care a participat, și-a întâlnit sufletul pereche. Actorul a dezvăluit că a întâlnit-o pe Viviana, într-un moment în care nu se gândea că ar putea să se mai îndrăgostească, fiindu-i sprijin moral.

Mai mult de atât, George Burcea a vorbit si despre divorțul de Andreea Bălan și a explicat și motivele pe care le-a avut atunci când a mai aruncat mici săgeți în fosta soție, în condițiile în care s-a abtinut să facă declarații pe baza despărțirii luni bune.

„Având în vedere că din Februarie și până în Septembrie eu nu am dat nicio declarație presei cu privire la noi, am considerat că e timpul nu să atac, așa cum presa a relatat, ci să-mi spun punctul de vedere.”, a spus George Burcea pentru ciao.

Cât despre răspunsul pe care l-a dat George Burcea atunci când a fost pus in situația de a face o comparație intre Andreea Bălan și Viviana Sposub, actorul a mărturisit că este nevoie de timp pentru a descoperi toate caracteristicile unei persoane, mai ales că la începutul oricărei relații, totul este miere și lapte.

„Pentru a descoperi aceste lucruri este nevoie de timp, așa că vorbim după 1 an. Deocamdată nu doresc să fac „n” comparații, ci să ma bucur atât de ea”, a mai spus actorul pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest