Răspunsul Oanei Roman, după ce a fost întrebată dacă este pregătită pentru o nouă relație, după divorțul de Marius Elisei!

 

Oana Roman a dezvăluit dacă este sau nu pregătită pentru o nouă relație, după divorțul de Marius Elisei. La o lună după ce a semnat actele care atestă separarea definitivă de fostul soț, vedeta a vorbit deschis despre ideea de a accepta pe cineva nou în viața ei.

Oana Roman și Marius Elisei au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și chiar dacă au mai existat neînțelegeri între cei doi, au știut să și le rezolve de fiecare dată. Dar nu și acum. Când frustrările apărute și animozitățile din mariaj au fost mult mai mari decât răbdarea de a repara relația. Astfel că cei doi au decis să divorțeze.

Chiar dacă la început divorțul se anunța a fi unul scandalos, din cauza declarațiilor făcute de Oana Roman, în care îl acuza pe Marius Elisei că i-ar fi furat afacerea, ulterior vedeta a ajuns la sentimente mai bune în ceea ce îl privește pe tatăl fiicei sale și au hotărât să se despartă la notar.

Este pregătită Oana Roman pentru o nouă relație?

La o lună de când au semnat actele de divorț, un urmăritor de-al Oanei Roman a întrebat-o dacă este pregătită să primească un nou bărbat în viața ei. Răspunsul vedetei a fost unul extrem de tranșant, precizând că nici prin cap nu îi trece acum să se îndrăgostească din nou sau să își deschidă sufletul în fața unei alte persoane, divorțul de Marius Elisei fiind extrem de recent.

„Sub nicio formă nu mă gândesc la altă relație. Va trece mult până să iau măcar în calcul gândul ăsta”a răspuns Oana Roman pe contul ei de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest