Răspunsul real la ”Ce mănânci de ești așa deștept” sau cum să îți mărești capacitatea memoriei cu 80%

 

Dacă ai mai auzit expresia ”Ce mănânci de ești așa deștept”, află că există un adevărat răspuns la asta.

Conform House of Health, există câteva produse naturale care pot îmbunătăți funcționalitatea memoriei și activitatea cerebrală. Tot ce trebuie să faci este să le introduci în viața ta pe cât mai multe dintre ele.

Rozmarinul
Conține substanțe care accelerează performanța creierului. Mirosul are aceleași efecte precum consumul. Dacă nu vrei să-l folosești în preparate, încearcă să ții o plantă de rozmarin la geam sau să folosești un ulei esențial pentru masaj.

Sfeclă
Conține nitrați naturali care îmbunătățesc circulația în tot organismul, inclusiv în creier.

Ouă
Dacă nu faci încă asta la micul dejun, află că asta te poate face mai deștept. Gălbenușul ouălelor ”ascute” memoria datorită conținutui de colină pe care-l are.

Pește
Peștele gras precum somonul, sardinele și codul negru au acizi grași omega-3 care sunt esențiali în funcționarea creierului.

Ceai verde
2-3 căni de ceai verde proaspete într-o singură zi poate da rezultate uimitoare în ceea ce privește memoria și rapiditatea de gândire. De asemenea, puterea de concentrare va fi mai mare

Ciocolată neagră
Ciocolata neagră conține antioxidanți puternici și cafeină, care ajută la ascuțirea memoriei și mărește nivelul de concentrare.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest