Răsturnare de situaţie! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Showbiz-ul este plin de răsturnări de situaţie! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt din nou împreună! Avem primele imagini cu cei doi şi micuţa lor, Sofia după ce Bianca Drăguşanu a confirmat despărţirea de Alex Bodi!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au petrecut ca o familie, aşa cum obişnuiau, iar la o primă vedere nici nu ai spune că aceştia nu mai formează un cuplu. Oare s-au împăcat sau au făcut totul de dragul fetiţei lor, Sofia, care este cea mai fericită să îi aibă alături pe părinţii ei. Însă cine ştie, flacăra dragostei se poate reaprinde oricând, mai ales că Bianca este o femeie singură, mai ales că aceasta a şi declarat că Victor este singurul bărbat din viaţa ei, iar ceilalţi au fost doar experienţe.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au petrecut o întreagă după-amiază chiar acasă la blondină. S-au jucat cu pernele, au pupat, au dansat şi s-au îndulcit cu puţină ciocolată.

Tabloul unei familii perfecte, Bianca Drăguşanu a mărturisit că este foarte fericită şi binecuvântată pentru aceste moment, iar la descrierea la poza cu Sofia şi Victor Slav a scris: „Iubirile mele”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest