Răsturnare de situație! Ce se întâmplă, cu adevărat, între „iubitul infidel” al Mariei Constantin și mama copilului său

 

Un nou scandal a ținut primele pagini ale tabloidelor în ultimele săptămâni! Iar protagoniștii sunt Maria Constantin și noul ei iubit. Și nu pentru că nu s-ar înțelege de minune, ci pentru că relația lor este presărată cu controverse, multe răsturnări de situație și din ce în ce mai multe detalii care ies la iveală privind situația cu mariajul eșual al noului partener al artistei, cât și despre care este statutul financiar al acestuia, în realitate.

Potrivit Spynews.ro, apropiații iubitului Mariei Constantin au dezmințit tot ce s-a scris în presă despre cum că bărbatul și-ar fi neglijat copilul pentru interpreta de muzică populară. Se pare că partenerul artistei își vizitează pruncul o dată pe săptămână, astfel că nu poate fi acuzat de faptul că este un tată imoral.

Cât despre afaceri, apropiații noului iubit al Mariei Constantin au ținut să sublinieze faptul că nu este adevărat că fosta soție a bărbatului deține toate afacerile pe care le aveau împreună, așa cum s-a vehiculat. Ci se pare că femeia este implicata doar pe jumătate în firma pensiunii, iar restul bunurilor sunt pe numele părinților lui, astfel că lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Și ca să lămurească situația întru totul, Spynews.ro a aflat că motivul pentru care nu și-a putut „revendica” mașinile, a fost din cauza permisului pe care încă îl are suspendat.

Așa că în ciuda tuturor zvonurilor care au existat despre relația celor doi, se pare că lucrurile sunt destul de clare între iubitul Mariei Constantin și fosta parteneră de viață, fapt ce duce la concluzia că relația dintre interpretă și bărbat este una... „curată”, fără alte atașamente emoționale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest