Răsturnare de situație! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se împacă? „E atât de imprevizibilă viața”

 

Relația dintre Claudia Pătrășcanu și fostul soț, Gabi Bădălău, s-a schimbat radical. Artista a vorbit fără perdea, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” despre ce se întâmplă între ei la ora actuală, dar și despre viitor.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare ca a ajuns la sfârșit! După despărțirea șocantă, cauzată de multe reproșuri și frustrări, cei doi au ajuns la un consens de dragul copiilor. Artista a dezvăluit că se înțelege mult mai bine cu fostul partener de viață și mai mult de atât, cei mici au petrecut sărbătorile pascale alături de tatăl lor.  

„Au fost la tatăl lor de Paște. Anul acesta de Crăciun, vor fi cu mine. Majoritatea timpului îl petrecem împreună.  Suntem pe un drum bun. Cred că s-au mai liniștit apele și ne-a mai luminat Dumnezeu mintea și mergem mai departe în instanță. Ne urmăm cursul vieții. Îmi doresc să fie bine și să fim doi părinți maturi, să ne putem crește împreună copiii și să nu simtă despărțirea noastră.” a spus Claudia Pătrășcanu pentru Showbiz Report.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că odată cu despărțirea de Gabi Bădălău, viața ei a căpătat o altă dimensiune și a învățat să se iubească mai mult decât o făcea înainte, motiv pentru care se simte împlinită și fericită.

„La mine au venit anul acesta toate și a trebuit să lucrez cu mine foarte mult. Am fost cu copiii, nu singură. Eu dacă îi am pe băieți, am totul. Abia acum tot universul se învârte în jurul meu și al copiilor. Dacă înainte se învârtea în jurul fostului soț și a familiei, acum e altfel. Am înteles că trebuie să mă iubesc mai mult. Am învătat, am studiat. Am uitat de existența mea și am pus alte lucruri pe primul loc, dar uitasem să mă iubesc pe mine. E atât de imprevizibilă viața. Mi-am schimbat principiile și felul de a gândi.” a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest