Răsturnare de situație! Divorțul lui Alin Oprea de soție s-a mutat la tribunal: „O să ne vedem în judecată”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul dintre Alin Oprea și soția sa capătă proporții din ce în ce mai mari! După ce s-au întâlnit la notar pentru a pune capăt celor 22 de mariaj, se pare că lucrurile nu au decurs așa cum au plănuit, iar divorțul se va muta în tribunal! Avem primele declarații ale Larisei despre motivul răsturnării de situație!

Noi detalii au ieșit la iveală, recent, despre separarea dintre Alin Oprea și soția sa. Fostul component al trupei Talisman are o amantă de doi ani, iar adevărul s-a aflat abia acum. Se pare că Larisa a aflat că soțul ei o înșeală de pe Facebook, acolo unde cea de-a doua femeie posta imagini cu artistul spunând că sunt extrem de fericiți împreună.

Din cauza infidelității tatălui și a modului care cântărețul s-a comportat cu mama lor în ultimii doi ani, copiii lui Alin Oprea nu mai vor să audă de acesta, după ce și-a făcut bagajele și a plecat la amantă. Mai mult de atât, se pare că și femeia este căsătorită la rândul ei cu un om de afaceri din Cluj, însă niciunul dintre mariaje nu a reprezentat un impediment în povestea lor de dragoste.

Divorțul s-a mutat la tribunal

Deși inițial Alin Oprea și soția sa s-au întâlnit la notar pentru a pune punct căsniciei de mai bine de două decenii, situația s-a schimbat radical, iar despărțirea oficială va avea loc la tribunal. Motivul constă în faptul că artistul nu este de acord ca Larisa să îi poarte în continuare numele.

”Nu am divorțat. Nu este de acord să păstrez numele, de aia nu am divorțat. O să vedem în judecată!”, a spus ea paparazzilor Spynews.ro

Dacă Larisa a fost mai darnică în declarații, Alin Oprea nu a vrut să explice nici desparțirea de mama copiilor săi și nici imaginile în care apare alături de altă femeie, in condițiile în care nu s-a separat încă de încă soția sa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest