Răsturnare de situaţie în cazul româncei din Italia! Fiica ei acuză: "Am plecat din casa tatălui meu, din cauza bătăilor!"

 
+2 click pentru
galerie

Poate părea surprinzător, dar Vasilica, femeia care a şocat două ţări după ce s-a filmat batjocorind bătrâna de care ar fi trebuit să aibă grijă, şi-a găsit şi apărători! Fiica şi mama Vasilicăi îl desfiinţează pe soţul femeii. La fel şi avocatul Vasilicăi. Povestea întrece orice scenariu de telenovelă.

Gianina, fata Vasilicăi, a intrat în direct la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a vorbit sincer despre felul în care se purta tatăl ei cu ea.

"Eu am plecat de la casa tatălui meu şi a soţiei lui, pentru rele tratamente aplicate mie, pentru bătăi, pentru că nu îmi dădea voie să plec la şcoală. Am avut 142 de absenţe la şcoală. Mă ţinea acasă să fac curăţenie pentru soţia lui. Mi-am luat hainele şi am plecat la bunica mea. Până la urmă sunt doar un copil, am doar 16 ani. Mă înţeleg foarte bine cu mama mea. Nu am mai văzut-o de 2 ani pe mama de când a plecat la bătrânică," a spus Gianina, la "Star Magazin".

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Spynews.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest