Răsturnare de situație în despărțirea dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu! Se aflau la un pas de divorț

 

Pentru că au fost considerați protagoniștii unuia dintre cele mai bine sudate cupluri din lumea muzicală, atât datorită relației amoroase pe care o au de mai bine de 33 de ani, cât și a celei profesionale de succes, în momentul în care Cornelia Catanga anunța că s-a despărțit de Aurel Pădureanu, toată lumea a rămas înmărmurită. La scurt timp după ce artista a dat de înțeles că la mijloc a fost vorba de infidelitate, în separarea celor doi a avut loc o răsturnare de situație.

Cornelia Catanga anunța, în urmă cu puțin timp, că nu mai formează un cuplu cu Aurel Pădureanu de luni bune, deși încă locuiesc sub același acoperiș. Potrivit spuselor interpretei de muzică lăutărească, cei doi au dormit în camere separate, la etaje diferite, iar interacțiunea dintre ei s-a rărit din ce în ce mai mult.

Mai mult de atât, artista a dat de înțeles că motivul deciziei sale de a se despărți de bărbatul alături de care a stat mai bine de 33 de ani a fost infidelitatea, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii despre acest subiect, menționând că va dezvălui totul, la momentul potrivit.

Răsturnare de situație în despărțirea dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu!

Acum, când toată lumea se aștepta ca următorul anunț să fie cel al divorțului, iată că în relația celor doi a avut loc o răsturnare dramatică de situație. Se pare că vestea despărțirii a fost doar un alt ambuteiaj, cu care cei doi s-au mai confruntat de-a lungul relației, astfel de momente critice reușind să îi apropie și mai mult.

„În acest moment nu se mai pune problema de un divorț. Au fost niște divergențe între noi, încă mai sunt aceste divergențe, însă încercăm să le rezolvăm. Eu vreau să trecem peste ele. De felul meu sunt un tip optimist, așa că eu cred că vom trece mereu peste problemele care apar în viața de cuplu. Oricum, de divorț nici nu se pune problema”, a declarat Aurel Pădureanu pentru wowbiz.ro.

Recent, Cornelia Catanga a susținut un concert pe Casa Poporului, iar cel care i-a făcut intrarea pe scenă a fost chiar Aurel Pădureanu. Însă nu orice fel de intrare, ci a prezentat-o într-o manieră extrem de romantică, plină de cuvinte frumoase și de dragoste, semn că cei doi au revenit la sentimente mai bune unul pentru celălalt.

”... spuneam mai devreme de artiști de primă mărime în constelația muzicii lăutărești. În această superbă seară, pentru dumneavoastră, o artistă de primă mărime în constelația muzicii lăutărești, o artistă de prim ordin, trecută deja în panoplia marilor artițti ai muzicii lăutărești... Doamnelor și domnilor, cine cântă pentru dumneavoastră? Cornelia... dar nu așa... nevastă-mea, doamnelor și domnilor! Aplauze pentru nevastă-mea, doamnelor și domnilor...”, a spus Aurel Pădureanu, în deschiderea concertului de pe Casa Poporului


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest