Răsturnare de situație! Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ieșit din coma profundă!

 

Vești bune! Maria Macsim Nicoară a ieșit din coma profundă, însă este în continuare supravegheată de medici, din cauza stării critice în care se află! Mezzosoprana este singura persoană care poate elucida misterul din vila de la Aroreanu, în seara în care s-a aflat la un pas să îsi piardă viața.

Maria Macsim Nicoară răspunde la stimuli, a deschis ochii și respiră singură, însă chiar dacă s-a trezit din comă, starea ei de sănătate este tot delicată. Mezzosoprana a suferit leziuni grave din cauza cărora medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire. Dar dacă va reuși să se pună pe picioare, solista va trebui să treacă printr-o perioadă destul de lungă de recuperare, potrivit evz.ro.

Maria Macsim Nicoară a fost internată la spital, abia după opt ore în care a fost lăsată să agonizeze de soțul ei, în propria locuință. Partenerul de viață al solistei le-a spuns anchetatorilor că după ce a găsit-o la baza scărilor a pus-o în pat, crezând că este beată.

La momentul actual, soțul ei, Codrin Nicoară este martor în dosarul penal deschis de REM pentru tentativa de omor, însă în funcție de dovezile pe care le vor găsi pe parcurs, situația bărbatului se poate schimba.

„Domnul Nicoară este extrem de afectat de cele întâmplate. În acest moment el a dat declarații în calitate de martor, nimic altceva”, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoară.

Mezzosoprana mergea bătută la spectacole

Una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară a dezvăluit că a observat multe vânătăi pe corpul ei, pe care încerca să le acopere cu haine sau cu machiaj. Și chiar dacă nu a fost clară în privința violențelor de acasă, Maria Macsim Nicoară i-a dat de înțeles colegei sale că soțul său este extrem de violent, potrivit bzi.

„Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent…Jur că mi-a spus asta…Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…”, a spus una dintre colegele mezzosopranei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest