Războaiele starurilor cu paparazzi! Ce se întâmplă atunci?

 

Celebritatea aduce după sine şi o serie de dezavantaje! Nu e uşor să fii în permanenţă urmărit de o armată de fotografi. Insistenţa paparazzilor se pare că este principalul motiv pentru care unele vedete ajung chiar la violenţe. Iată o listă cu cele mai aprige conflicte dintre vedete şi fotografi.

Piersic junior s-a supărat rău pe paparazzi. S-a întâmplat anul trecut, când actorul a mers să-şi viziteze la spital fosta iubită, pe actriţa Dorina Chiriac. La întâlnirea cu jurnaliştii, actorul a avut o reacţie exagerată. Întrebat cum se simte actriţa, Florin a sărit la bătaie.

Alex Velea a demonstrat, de-a lungul timpului, că nu este indicat să îl calce cineva pe coadă. Aşa că, şi acum câteva zile, a reacţionat cum a ştiut el mai bine, la o întâlnire nocturnă cu un paparazzo.

La mijlocul anilor 2000, Justin Timberlake şi Cameron Diaz erau un magnet pentru paparazzi. Cei doi s-au ales cu un proces, patru ani mai târziu, după ce un fotograf i-a acuzat de insulte şi atacuri fizice.

Cariera lui Britney Spears s-a redresat după o perioadă tulbure, dar, până atunci, vedeta a trebuit să facă faţă fotografilor, care au încearcat să surprindă orice picanterie din viaţa ei. În perioada în care artista s-a ras în cap, conflictul cu paparazzi s-a înteţit până la punctul în care cântăreaţa a atacat o maşină a fotografilor cu o umbrelă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest