Război în justiție între familia lui Mâțu Stoian și medicii care l-au avut în grijă: „Nu vor să ne elibereze o copie după raportul medico-legal”

 

Familia lui Petrică Mâțu Stoian consideră că medicii care s-au ocupat de regretatul cântăreț sunt responsabili de decesul prematur al acestuia. De aceea s-au adresat instanței, însă întâmpină dificultăți la fiecare pas.

 

Avocata familiei regretatului Petrică Mâțu Stoian a făcut o serie dezvluiri la Antena Stars în cazul anchetei demarate după moartea subită a interpretului, în noiembrie 2021. Carmen Obârșanu susține că familia nu este lăsată să aibă o copie după certificatul medico-legal. Ea consideră că toți medicii care l-au avut în grijă pe acesta au greșit, acesta fiind motivul pentru care s-a produs decesul.

 

„Amenda au primit-o, au contestat-o și li s-a respins acum două săptămâni. Acum vor face recurs. Părerea mea este că toți au greșit, toți medicii. Cei de la clinică, că nu l-au investigat înainte să-l bage în camera hiperbară. După aceea, a ajuns la Reșița și la Reșița l-au ținut, deși cazul îi depășea ca și capacitatea profesională, până când a murit”, a transmis avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian, Carmen Obârșanu, pentru Antena Stars.

 

Avocata susține că există o ordonanță prin care familiei i-a fost interzis să primească o copie a certificatului medico-legal. Ea a mai spus că a cerut ca dosarul să fie preluat de procurori cu experiență, dar instanța a respins solicitarea.

 

„Am cerut să fie investigat cazul de niște procurori cu mai multă experiență. Mi s-a respins cererea și este în continuare la un procuror fără vechime, n-are nici măcar un an de când e procuror. Până în acest moment, e dată o ordonanță prin care mi se interzice să mi se elibereze copie după raportul medico-legal. Momentan stau în expectativă și aștept audierile. Mie îmi era clar de la început, pentru că nu au fost puse niște întrebări de esență. Ei au întrebat doar ce scrie în carte”, a mai spus avocata în intervenția de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest