Război în showbiz! Deea Maxer o face praf pe Cristina Ich: „Urăsc ipocrizia! Asumă-ţi”

 

Deea Maxer o atacă dur pe Cristina Ich, în mediul online! Motivul disputei? Chiar copilaşii pe care îi poartă în pântece. Mai precis, afirmaţiile pe care le-a făcut iubita lui Piţurcă Jr. legate de băieţelul pe care urmează să îl aducă pe lume, a strârnit furia Deei.

Atunci când Cristina Ich a făcut marele anunţ că este însărcinată, se afla deja în cea de-a şasea lună de sarcină. Motiv pentru care toată lumea a rămas cu gura căscată. De ce a anunţat așa târziu? Explicaţia a venit chiar din gura modelului. Se pare că unul din motivele a fost acela că nu voia să se folosească de copilul pe care îl poartă în pântece, pentru a promova diverse produse în mediul online.

"Voiam să mă bucur doar eu şi cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer şi să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile sau ce plasare de produs să mai fac pe seama copilului meu şi nici în continuare nu îmi doresc acest lucru", spunea Cristina Ich, în urmă cu trei luni, în momentul în care a anunţat sarcina.

Ce a deranjat-o extrem de mult pe Deea Maxer a fost faptul că ce a afirmat Cristina Ich, în urmă cu trei luni, nu se pupă deloc cu realitatea. Iubita lui Piţurcă Jr. a început deja sa promoveze produse pentru copii, aşa că reacţia soţiei lui Dinu Maxer nu a întârziat să apară.

"Păi asta nu e plasare de produs? Este. Şi e normală. Pentru că eşti un influencer. Unul bun. Însă nu declara, nu te jura, că baby tău nu devine influencer şi nu plasezi produse pentru el. Că uite, trece timpul şi prinzi contracte groase. Şi asta te face să devii ipocrită. Pentru că ai promis publicului ceva, acum câteva luni. Asumă-ţi. Sau o să ne zici că te-ai răzgândit. Urăsc ipocrizia", a scris Deea Maxer pe Instagram. La finalul textului în care şi-a prezentat revolta, Deea Maxer a precizat faptul că totul „este un pamflet şi trebuie tratat ca atare”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest