Război pe moștenire între Brigitte Pastramă și fiul ei! Ce bani i se cuvin lui Robert/ VIDEO

 

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei capătă alte valențe! Războiul dintre Robert Sfăt și mama lui se pare că ar fi pornit din averii pe care trebuia să o moștenească de la tatăl său, Octavian Sfăt. Tânărul a oferit detalii tulburătoare în controversa momentului!

Robert Sfăt a dezvăluit că după moartea lui Octavian Sfăt, fostul soț al brunetei și tatăl lui, Brigitte a vândut o proprietate moștenită de la răposat, însă nu a văzut niciun sfanț din partea mamei lui, deși a fost manipulat să semneze că contractul de vânzare. 

„Această femeie și-a însușit o casă, în localitatea Drâmbovița, din Timișoara. Pe care a vândut-o și fără semnătura mea nu a putut să o vândă. Aveam 18 ani, iar acum am 19 ani jumătate, iar din câte știu eu 3 din 4 primește copilul, iar 1 din 4 primește mama, legal vorbind. Iar eu am fost de acrod am fost de acord să primesc doar 2 pe 3 din acea valoare. După care mi s-a adus în față ă aș primi doar 1 pe 3 din valoarea aia, bani pe care nu i-am primit nici astăzi.” a declarat Robert la XNS.

Mai mult de atât, Robert Sfăt o acuză pe Brigitte de violențe și multe nedreptăți. Tânărul susține că nu puține au fost episoadele în care a fost dat afară din casă de propria mamă cu pumni și palme. 

“În schimb am fost dat afara cu palme și cu pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă, că eu eram închis în fața casei. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?”, a mai spus Robert la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest