Război total între Denisa Despa și Ana Mocanu, din cauza lui Rareș: „Epoca primitivă. Este sub nivelul meu”/ VIDEO

 

Scandalul dintre Denisa Despa și Ana Mocanu capătă proporții din ce în ce mai mari! Mărul discordiei? Fostul iubit al fostei asistente TV! După ce s-a speculat că Rareș ar fi înlocuit-o pe șatenă cu dansatoarea maneliștilor, între cele două a izbucnit un adevărat război! Ce au spus cele două despre conflict?

Contactate de reporterii Antena Stars, după ce în presă a apărut un articol potrivit căruia Ana Mocanu ar fi amenințat-o printre intermediari pe Denisa Despa, atât fosta asistentă TV, cât și dansatoarea maneliștilor au dezvăluit care este poziția lor în scandal.

Denisa Despa nu doar că susține că nu este implicată în vreun război, ci a mărturisit și faptul că nici nu o cunoaște pe Ana Mocanu: „Nu cunosc pe nimeni, eu nu sunt implicată în niciun scandal, doar că mă amuz. Sunt niște lucruri banale. Sunt pentru epoca primitivă. Suntem în secolul 21. Nu cunosc despre cine vorbești, nu știu cine este acest personaj. Am foarte multă treabă.”, a spus Denisa Despa pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Ana Mocanu a infirmat total informațiile care au apărut în articolul care susținea că ar fi amenințat-o pe Denisa Despa. Totodată, fosta asistentă TV a dezvăluit că nici nu știe de unde până unde a fost implicată într-un scandal cu femeia cu care ar fi fost înlocuită de Rareș.

„Am două lucruri de spus. Nu este declarația mea și nu discut despre persoane care sunt sub nivelul meu din toate punctele de vedere. În momentul în care va fi o declarație oficiala, atunci putem discuta. Nu discut despre persoane sub nivelul meu.

Eu am avut o relație publică cu Rareș, iar după despărțire au apărut multe articole cu declarații de-ale ei la adresa mea. Habar nu am de unde a pornit acest conflict. Nu avem ce să discutăm.  Dacă vrea să îmi spună ceva, să mă sune.”, a spus și Ana Mocanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest