Războiul Ciumac-Tolea continuă! Magda îl desființează pe fostul soț!

 

Deși sunt divorțați, apele nu s-au calmat între Magda și Tolea. Nici măcar faptul că au un copil împreună nu a reușit să îi aducă la sentimente mai bune

Bruneta îl acuză pe fostul soț că de când s-au despărțit, nu i-a plătit pensie alimentară: “Nu mi-a dat niciodată, nici măcar să știu că am de la el un RON. Pe mine nu m-au interesat banii, oricum e o sumă mică pentru că el a declarat că nu are venituri, că mai are un copil acum cu concubina. Indiferent ce a fost între noi, el trebuie să țină cont că Sașa provine dintr-o iubire, dintr-o căsnicie, nu e un copil din flori”

În replică, Tolea îi transmite Magdei: “Când o să mă lase să îl văd, atunci o să-și vadă și pensie și tot. Niciodată n-am făcut eu figuri cu pensia. Nici nu am fost la judecată, am zis cât o să pună judecătorul atât o să fie. Dar nici nu am apuca bine să știu în ce cont să dau pensia, că ea deja s-a dus la executorul judecătoresc. De ce trebuia asta?”

Fostul luptător își răsfață iubita și spune Magda, i-ar fi cumpărat acesteia un apartament, în timp ce băiețelul lor nu primește nici un bănuț de la tatăl lui.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest