Războiul continuă! Andreea Bălan, detalii despre mesajele pline de ură trimise de George Burcea: „Lovește în mine”

 

Dacă în urmă cu câteva luni formau unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din showbiz-ul românesc, astăzi, Andreea Bălan și George Burcea sunt protagoniștii unui scandal de proporții, extrem de controversat și care pare că abia a început.

Deși au stabilit de comun acord să nu se mai atace, de dragul celor două fetițe pe care le au, chiar în seara de Paște, cei doi și-au aruncat cuvinte grele unul celuilalt pe rețelele de socializare, dar se pare că asta nu a fost tot.

„Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori și uită că sunt mama copiilor lui și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor. Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține.” spus Andreea Bălan

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Andreea Bălan a dezvăluit că cearta a continuat și în privat, fostul partener de viață aruncându-i tot felul de jigniri și cuvinte grele care i-au tăiat răsuflarea.

„Mi se pare foarte urât, ar trebui să mă respecte mai mult pentru că sunt mama copiilor lui, așa cum și eu am păstrat pentru mine, foarte multe detalii despre certurile noastre.

El nu mai ține cont de faptul că sunt mama copiilor și s-a transformat foarte mult și în ultimele luni. El deja se transformase în ianuarie, februarie, iar acum de când suntem despărțiți este mult mai acid. Îmi pare foarte rău de acest lucru, mi-aș fi dorit o despărțire mai amiabilă. Și au existat niște cuvinte grele spuse de el, dar astea au fost în privat și în mediul online au fost cele pe care voi le-ați văzut și care sunt destul de urâte, dar în privat au fost și mai urâte.” a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest