Războiul declarațiilor dintre Yamato Zaharia și Denisa Despa continuă: „Așteaptă să vină ea cu punctul final”

 

Luptătotul MMA consideră că nu este normal faptul că dansatoarea a negat că a avut o relație cu el. Noi mărturisiri despre ce s-a întâmplat între cei doi.

 

Denisa Despa a fost cea care a vorbit prima despre o relație cu Yamato Zaharia. Dansatoarea a precizat că ar fi în tatonări, aspect recunoscut și de sportiv. Între timp, femeia a declarat că nu a existat nimic între ei, fapt care l-a surprins neplăcut pe luptător. În exclusivitate pentru Antena Stars, Yamato Zaharia a declarat că a fost deranjat de acuzațiile pe care Denisa Despa le-a făcut. El susține că ea nu trebuia să spună că ei nu au avut vreo legătură.

 

„Nu îl consider neapărat un scandal, ci doar că eu mi-am exprimat punctul de vedere. Nu era chiar atât de ok să spună că nu avem treabă, ca și cum noi avem treabă, dar după te faci că nu mă cunoști. Asta am vrut eu să subliniez și să explic. Nu am vrut să par că nu sunt vreun gentleman la filmarea respectivă sau tot ce am zis, doar că mi s-a părut urât ca ea să o dea atât de urât, încât să zică că nu are treabă cu mine, că nu sunt genul ei și așa mai departe”, a mărturisit luptătorul.

 

Yamato Zaharia a mai precizat că vrea să rămână în relații bune cu Denisa, în ciuda divergențelor: „Nu ne-am blocat, ultima dată încă ne urmăream. Nu am genul acesta de lucruri, dacă am o ceartă cu cineva prefer să rămân prieten, mă salut pe stradă, dar nu mai avem treabă unul cu altul. Dacă mă caută Denisa nu vreau să mai continui asta, eu vreau să închei, pentru că am vrut de mult să închei, dar ea așteaptă mereu reacția mea, ca să revină ea cu o reacție, să vină ea cu punctul final, probabil din dorința de a domina”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest