Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea se mută în instanță! Artista ar vrea să ceară custodie totală asupra fetițelor

 

Începe lupta în instanță între Andreea Bălan și George Burcea. A mai rămas foarte puțin timp până când cei doi vor divorța cu acte în regulă, însă procesul de partajare și separare nu va fi atât de simplu.

Unele voci susțin că Andreea Bălan ar vrea să ceară custodia exclusivă a celor două fetițe, dar totodată nu ar vrea să renunțe nici la pensia alimentară, fiind dreptul celor două fete pe care le are cu George Burcea.

Mai mult de atât, se vehiculează că Andreea Bălan nu a renunțat nici la vila impresionantă în care a locuit cu tatăl fetițelor sale sau la alte bunuri de valoare pe care le-au împărțit atunci când formau o familie fericită. De cealaltă parte, se pare că George Burcea ar fi contactat un avocat pentru a pune și el la cale un plan.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni TV, Andreea Bălan a declarat că înainte de căsătorie ea și George Burcea ar fi semnat un contract prenupțial, ca fiecare să rămână cu ce a deținut înainte de mariaj, în caz de divorț, fără ca alte bunuri să fie împărțite.  Așadar, efortul de ani de zile al artistei pentru a strânge banii pe care îi are, nu a fost în zadar.  

În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Andreea Bălan a oferit detalii despre divorțul de George Burcea, cât și despre care este situația actuală între cei doi acum.

”Îi puteți spune fostul soț pentru că actele deja s-au depus. Relațiile sunt extrem de reci și sunt doar mesaje ciudate, dar cred că timpul le așază pe toate și peste o luna, două, șapte, toată supararea asta va disparea”, a spus Andreea Bălan despre situația actuală dintre ea și actor. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest