Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă! Ce săgeți a aruncat artista în tatăl copiilor ei

 

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se încheia. Chiar dacă la un moment dat, atât cântăreața cât și fostul partener de viață au încercat să aibă o viață civilizată de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, iată că acum cei doi au reluat războiul declarațiilor.

După ce a lansat melodia „Tată de Duminică” ale cărei versuri descriu un bărbat ce nu îsi face datoria de tată, acum cântăreața nu se oprește. Pare că toată inspirația artistică are legătură cu educația copiilor și cu comportamentul părinților.

Nu este de condamnat, că doar trece printr-un divorț complicat, dar cugetările de pe contul său de socializare spun mult mai multe decât a dezvăluit ea vreodată, direct: „Nu îți lasa copilul sa vadă și sa învețe lucruri rele pentru ca tu ești modelul lui..... nu îl minți, căci o sa creadă că minciuna este singura cale în viață, nu-l critica, nu-l respinge. Ajută-l sa învețe valorile morale: credință, adevăr, loialitate, încredere, bunătate, iubire!”, a mai scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Ei și după așa mesaj cu atât de multă încărcătură sufletească și cu atâtea săgeți în el, repede am căutat să vedem dacă nu cumva și domnul Bădălău a simțit nevoia să se exprime public. Și wow, a apărut un mesaj! „Alege-ți un bărbat lângă care ai putea să mănânci și pâine goală cu inima plină.”

Cam greu dacă ne gândim la zicala: „Dragostea trece prin stomac”. Dar ce ar fi de remarcat este faptul că încă sotul Claudiei, nu și-a găsit din mână când vine vorba de vorbit în metafore, dar artista are cu totul un alt ton când vorbește de iubire.

„În ultimii doi ani nu mă mai trezeam fericită, nu mă mai trezeam cântând, mă culcam tristă și supărată.” apunea Claudia Pătrășcanu, în urmă cu puțin timp.

Mai mult decât atât și Gabi Bădălău a oferit o serie de declarații despre situația actuală dintre el și artistă, iar concluzia a fost că povestea lor de dragoste a apus de mult, în timp ce războiul este abia la început.

“Nu mă interesează ce urmărește actuala soție. Vreau să rămân cu ea într-o situație civilizată și corectă. O să vorbesc doar la superlativ de soția mea, indiferent ce prostii îmi face în continuare. Dacă din două în două zile își pune fel și fel de declarații, alimentează circul ăsta. E problema ei” a spus Gabi Bădălău pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest