Războiul dintre Fulgy și Bia Khalifa se intensifică, vedeta refuză 6.000 de euro pentru retragerea plângerii

 

Foști parteneri, Bia Khalifa și Fulgy, au ajuns să se războiască în instanță, după ce vedeta a depus o plângere penală împotriva fiului Clejanilor. Se pare că Fulgy a încercat să scape de acuzațiile aduse prin intermediul unei oferte de 6.000 de euro pentru retragerea plângerii. Cu toate acestea, Bia Khalifa a refuzat oferta și este hotărâtă să lupte împotriva fostului ei iubit pe cale legală.

În urma unei relații tumultuoase, Bia Khalifa l-a acuzat pe Fulgy că a amenințat-o de pe un profil fals și a denigrat-o în public cu informații false. Cu toate că în public, Fulgy a avut încredere în el, se pare că în spatele ușilor închise, a încercat să o convingă pe vedetă să își retragă plângerea cu o sumă de bani. Cu toate acestea, Bia Khalifa a refuzat oferta și va continua să își apere drepturile prin intermediul justiției.

”6.000 euro. Eu o să merg mai departe și atâta tot. Pe online toți putem să mințim, dar legea este lege și are ultimul cuvânt. M-a încuiat în caăs de mai multe ori, nu mă lăsa să mă văd cu sora mea, a dat în mine, mi-a spart lucruri.”, a declarat Bia Khalifa.

Bia Khalifa a declarat că a fost închisă în casă, i s-a interzis să își vadă sora, a fost agresată fizic și i s-au spart lucrurile. Fulgy a ales să păstreze tăcerea în fața acuzațiilor aduse de fosta sa iubită și să lase justiția să își facă treaba. În acest caz, legea are ultimul cuvânt și Bia Khalifa este hotărâtă să continue lupta legală pentru a-și face dreptate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest