Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se mută la tribunal, după ce artista a vorbit despre relația lor intimă

 

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se mută la tribunal, după ce interpreta de muzică populară a oferit detalii din intimitatea de cuplu! Artistul trece la amenințări dure și nu are de gând să se oprească până fosta iubită nu se va liniști!

Nici bine nu și-au anunțat împăcarea, că acum sunt, din nou, la cuțite! După interviul pe care Nicoleta Voicu l-a oferit exclusiv pentru Antena Stars, în care a dezvăluit detalii intime din relația pe care a avut-o cu interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda a amenințat-o pe artistă cu judecata pentru divulgarea unor chestiuni personale!

„Da i-am făcut pentru că nu se potolește! Și un om care nu e cuminte și nu disciplinat și obraznic cu mine. E a doua notificare pe care i-o adresez, iar dacă nu se potolește ne vedem la tribunal.

Nu se poate ca la pretenția unei fete cu școală, cu o anumită pregătire profesională și în muzică, să spui în presă așa ceva. Sunt niște relații care au fost între doi parteneri. Nu mai merge treaba, nu mai merge, la revedere. Comentează și niște intimități din familie și de copiii mei și de nepoții mei. Nu se face așa ceva.” a spus Gheorghe Turda.

Mai mult de atât, interpretul de muzică populară a vorbit și despre episoadele de infidelitate de care a fost acuzat de fosta iubită. Gheorghe Turda susține că gelozia Nicoletei Voica nu a fost niciodată bazată pe dovezi, ci simplul fapt că artistul comunica cu prietenii săi de pe internet, trezea în artistă o revoltă greu de controlat, ducând la mari conflicte între ei. 

„Am avut și am pretenții de la ea că este o intelecuală, dar nu te poți coborî în halul ăsta de mahala, să dai din casă ce nu privește pe toată lumea. Nu mai comentez că devine periculoasă.

Revenirea a fost din partea amândurora pentru că și ea a simțit nevoia să mă revadă și eu, dar a doua zi după ce a fost o liniște frumoasă, a început să zgândăre și să reproșeze de niște relații de-ale mele pe care nu le am. Eu am prietene și prieteni pe Facebook, am sute de mii de oameni care mă apreciază și mă cunosc.” a mai spus artistul pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest