Războiul "Dolănescian", încă un episod! Ce i-a mai învrăjbit de această dată?

 
+2 click pentru
galerie

Se pare că nu mai există nicio cale de împăcare între fraţii Dolănescu. După ce Maria Ciobanu a făcut dezvăluiri incredibile despre averea regretatului artist  şi despre cum Ionuţ a contribuit la creşterea averii tatălui său, Dragoş Dolănescu a venit cu o replica.

Pe cât de frumoasă este relaţia dintre Ionuţ Dolănescu şi Maria Ciobanu, pe atât de rece este legătura pe care o au cei doi cu fratele Dragoş Dolănescu.

"(Despre Dragoş) Am întrerupt orice fel de relaţie din moment ce ne judecăm de cânf nu aţi mai vb de vreo şase ani. Procesul merge în continuare şi cred că se va termina acolo la tribunal. (...) Am depus apelul şi vom cere şi o nouă expertiză să se reexpertizeze toate bunurile pe care le-a lăsat Ion Dolănescu şi vom vedea, mergem în continuare." a declarat Ionuţ Dolănescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

"Normal, el a contestat absolut tot! După ce s-a scos casa la licitaţie, tot el a spus că nu mai vrea să se scoată casa la licitaţie. Dosarul este deschis, oricine poate să se ducă să citească," a spus şi Dragoş Dolănescu.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest