Războiul moştenirii lui Dinu Patriciu! Lupta îndârjită pe milioane de dolari continuă

 
+2 click pentru
galerie

Un proces plimbat de colo-colo. De asta are parte Dana Patriciu, fosta soţie a milionarului, de când a fost dată în judecată de către una dintre fetele omului de afaceri. Ana Patriciu a cerut instanţei să se pună sechestru pe averea lăsată de tatăl ei, pe motiv că Dana începuse deja să înstrăineze din bunuri.

Ana şi Dana Patriciu nu s-au prezentat nici astăzi la Judecătoria Buftea. Între ele este un război surd miza fiind milioanele de euro lăsate moştenire de Dinu Patriciu.

După moartea magnatului, fata sa cea mare, Ana, a preluat frâiele averii lăsate de tatăl său. Aşa că, imediat ce a existat suspiciunea că Dana a încercat să vândă două automobile de lux, tânăra a cerut judecătorilor să se pună sechestru pe averea tatălui ei, până când aceasta va fi împărţită legal. Avocaţii Dana au explicat de ce femeia a vrut să vândă maşinile.

"Până la stabilirea succesorilor, singurul care are drept asupra bunurilor este soţul supravieţuitor, respectiv Dana Patriciu. Clienta mea a ales între a pierde o casă în valoare de 8 milioane de euro sau a vinde o maşină pentru a-şi putea acoperi o creanţă care împiedică pierderea imobilului," a declarat avocatul Danei Patriciu.

Dar Ana Patriciu nu e de acord. Vrea sechestru pe averea tatălui ei, doar că, în loc să grăbească finalizarea procesului, avocaţii ei parcă mai mult pun beţe în roate!

Iniţial dosarul a fost la Tribunalul Bucureşti, apoi a fost mutat la Judecătoria Buftea. Dar avocaţii Anei au cerut să fie mutat, din nou, la Bucureşti! Cum instanţa nu le-a dat câştig de cauză, avocaţii au cerut schimbarea completului de judecată. De data aceasta li s-a făcut pe plac, iar dosarul a ajuns în mâna unui alt judecător, iar astăzi şedinţa s-a ţinut în spatele uşilor închise. La ieşire, avocaţii au refuzat să spună presei ce dorinţe mai au înainte de a începe, efectiv, judecarea.

Foto: Spynews.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest