Războiul s-a mutat în instanță! Ce probe șocante are Bianca Drăgușanu împotriva lui Alex Bodi!

 

Lovitură dură pentru Alex Bodi! Bianca Drăgușanu l-a chemat în fața judecătorilor, sub motivul că are probe șocante împotriva lui. Și mai mult decât atât, afaceristul este încolțit după ce apropiații blondinei au intervenit între scandalul dintre ei! Despre ce este vorba?

Nu este nicio zi fără ca Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să intre în atenția publicului. După divorțul controversat, au apărut noi informații din intimitatea cuplului, doar că de data aceasta vorbim de lucruri mult mai serioase.

Toate acuzațiile au fost mutate într-o altă sferă: cea a proceselor. Pentru că în urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu s-ar fi întâlnit la sală cu Alex Bodi într-un mod întâmplător, iar atunci când l-a văzut pe fostul soț, s-ar fi întors și ar fi vrut să plece, dar pe scări Alex s-ar fi dus după ea, ar fi ținut-o de mână spunându-o că vrea să vorbească cu ea. Mai mult de atât, Bianca a susținut că nu îi dădea drumul la mână în condițiile în care își dorea să plece.

După întâlnirea întâmplătoare, Bianca a mers la poliție și organele abilitate au întrebat-o dacă își dorește ordin de protecție, ea a răspuns afirmativ și atunci a obținut un act valabil 5 zile în care Alex Bodi nu poate să se mai apropie de ea, la o distanță mai mică de 100 m.

Doar că lucrurile nu se opresc aici! Bianca Drăgușanu și-a dorit să prelungească ordinul de protecție pe o perioadă de 60 de zile. Asta înseamnă să săptămâna viitoare, se va judeca, din nou, în proces, iar în această săptămână, Bianca și avocații săi au timpul pentru a căuta probe, pentru a le arăta organelor legii dacă Alex Bodi reprezintă un pericol sau nu.

Pe de cealaltă parte se află apropiații Biancăi care spun că ea ar trăi într-o teroare de mai bine de un an de zile. Mai mult de atât, aceștia au dezvăluit că motivul pentru care blonda nu s-a despărțit de fostul soț până acum a fost acela că el deține niște filmări compromițătoare cu ea și de fiecare dată când era menționată despărțirea, afaceristul îi reamintea de clipurile pe care le are.

Tot apropiații Biancăi au mărturisit că motivul pentru care Alex Bodi a mers în vacanță cu Bianca, în Viena, în decembrie, ar fi fost acela că pe data de 3 decembrie trebuiau să semneze actele de divorț, lucru pe care nu și l-a dorit afaceristul. Totodată, tot acolo ar fi avut loc și momentul agresiunii.

Rămâne de văzut cum va evolua scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dar până atunci rămâneți pe Antena Stars pentru a afla detaliile celei mai controversate relații din showbiz-ul autohton. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest