Războiul vedetelor! S-au certat mai ceva ca la mahala!

 

Între dragoste şi război este un singur pas! Şi nu putem să ne plânge de exemple, pentru că showbiz-ul autohton a avut parte nu de una, ci chiar de mai multe situaţii în care vedetele au fost pe punctul de a se război la propriu. Şi multe cupluri au şi făcut-o!

Simona Sensual şi fostul ei iubit, Nicu Maharu şi-au câştigat cumva notorietatea pentru că se ciondăneau dens şi des. S-au certat şi s-au împăcat de o mulţime de ori. Atunci când existau probleme în paradis, dragostea lor se transforma într-un meci de box.

În aceeaşi oală intră şi Andreea Tonciu cu Mitea. S-au certat, s-au despărţit şi s-au împăcat din nou de multe ori! Şi mereu spuneau acelaşi lucru: "De data aceasta, este definitiv", însă tot împreună ajungeau împreună.

Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu s-au împăcat şi s-au certat de atâtea ori, încât nici ei nu mai ştiu numărul confruntărilor. După divorţul de Adelina, Liviu a simţit o dezamăgire profundă. Nu se aştepta nicio clipă ca fosta lui soţie să îşi găsească liniştea în braţele altui bărbat. Şi mai ales într-un timp extrem de scurt.

Nici Iulia Albu nu a scăpat neobservată. Despărţirile de Mihai au fost nenumărate şi, de multe ori, Iulia încerca să-şi găsească fericirea în braţele altor bărbaţi. Mihai Albu a fost de multe ori negru de furie.

Focoasa asistentă Anamaria Mocanu a încercat şi ea în mod repetat să îi facă pe plac lui Dan Kirică, însă, din câte se pare, manelistul este extrem de gelos. De aici au pornit o mulţime de certuri şi, desigur, despărţiri.

După cum se observă, de la dragoste la război este un singur pas, dar şi invers! S-au certat la cuţite, însă şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, aşa că s-au întors aproape de fiecare dată exact în punctul din care au pornit. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest