Răzvan Fodor a rămas singur acasă pentru următoarele 2 luni! „Momentan nu arde nimic”

 

După ce a condus-o pe Irina Fodor la aeroport, pentru a pleca în competiția America Express, Răzvan Fodor a vorbit despre starea sa după despărțire. Într-un interviu acordat Antena Stars, actorul a dezvăluit că noaptea trecută nu a dormit, deoarece erau conștienți că trebuie să se trezească devreme pentru plecare.

„Aseară am făcut noapte albă! Ne-am dat seama că nu avea nici un rost să doarmă nici ea, și nici eu, pentru că am plecat undeva pe la două jumătate, trei, am plecat de acasă și ca să se echilibreze și ea când ajunge acolo, este foarte bine să ajungă obosită, știi... și atunci am tras de noi așa”, a declarat el.

 

Răzvan Fodor a remarcat că plecarea Irinei Fodor în America Express nu i-a adus surprize neașteptate, deoarece au trecut deja prin experiențe similare în trecut. „Ce să fac, bine na... ca prima zi singur acasă, dar deja mi-a intrat în obișnuință. Sunt în al treilea an, ca să zic așa. Am stat aproape un an departe unul de celălalt și am făcut calculul acesta în mașină, în drumul de întoarcere spre casă. Ea a fost trei sezoane, eu am fost un sezon și am stat până la final, deci două luni. După aceea, ea a fost la Chefi fără limite, când s-a filmat în Grecia, un proiect tot de două luni, eu de două ori câte trei săptămâni pe la Bacău. Aia nu se pune, dar totuși am stat departe de casă”, a mai adăugat acesta.

 

Întrebat despre sfaturile primite de la Irina înainte de plecare, Răzvan Fodor a subliniat că nu mai are nevoie de îndrumări, deoarece știe exact cum să-și gestioneze responsabilitățile. „Nu, măi, noi suntem oameni mari, adică, nu are ce sfaturi să-mi dea. Eu am niște atribuții pe care le fac eu, unele lucruri le face ea și acum fac și eu din treburile ei atât cât pot, restul le lăsăm pentru când se întoarce, deci nu arde nimic. Trebuie să mă ocup de copil, dar sunt eu acum un pic prins, că am și ceva proiecte, am și ceva de filmat, dar le descurc, sunt băiat mare”, a spus actorul


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest