Răzvan Fodor, mesaj tranșant pentru cei care cred că nu a câștigat Asia Express pe drept: „E aproape o jignire”

 

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format echipa câștigătoare a sezonului trei din Asia Express, după ce au reușit să treacă peste multe obstacole pe care le-au întâmpinat de-a lungul competiției. Și chiar dacă eforturile lor au fost vizibile pentru toți cei din fața micilor ecrane, au existat și guri răutăcioase care spun că cei doi nu ar fi meritat să intre în posesia marelui premiu.

Astfel că Răzvan Fodor a răbufnit și le-a dat un răspuns acid tuturor celor care au mărturisit că eforturile pentru a depăși impedimentele fizice și psihice peste care au dat nu ar fi fost reale. Jumătatea echipei „Reactoarele” a mărturisit că îi este foarte greu să abordeze acest subiect, mai ales că atât el, cât și Sorin Bontea au tras foarte mult ca să ajungă pe primul loc.

"Nici nu îmi vine să argumentez aşa ceva, când noi toţi ştim ce am trăit acolo. E aproape o jignire să spună cineva că a fost blat, dar pot înţelege că cei din faţa televizorului au întrebări sau sunt sceptici: pare ireal ca nişte oameni normali la cap să se arunce într-o competiţie ca asta. Dar totul are o explicaţie foarte simplă: o zi de filmare are cam 10-12 ore.

Înmulţiţi asta cu 9 echipe. Rezultă un număr enorm de ore, care trebuie comprimate într-un singur episod pe post. E normal ca cei de acasă să simtă uneori că lipseşte ceva şi de aici să apară semnele de întrebare. Pe de altă parte, e greu să explici fiecăruia în parte ce înseamnă editare video pentru un proiect de asemenea anvergură'" a explicat Răzvan Fodor, în cadrul unui interviu acordat pentru Adevărul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest