Răzvan Fodor, probleme mari cu fiica sa din cauza plecării în Asia Express: „A dezvoltat niște ticuri anxioase”

 

Răzvan Fodor și Sorin Bontea formează una dintre cele mai apreciate și haioase echipe care au plecat pe „Drumul Comorilor” din Asia Express. Aventura în căutarea comorii a sudat o prietenie indestructibilă între cei doi, dat fiind că toți cei dragi ai lor erau în țară și le duceau lipsa.

„Între noi doi a fost o camaraderie la alt nivel. Nu vreau să se supere nevastă-mea, dar pentru aproape două luni, a fost jumătatea mea perfectă.”, a mărturisit Fodor pentru Viva.

Printre persoanele care au fost extrem de afectate de competiția Asia Express a fost chiar fiica lui Răzvan Fodor. Plecarea tatălui ei din sânul familiei pentru o perioadă atât de mare a fost imposibil de înțeles pentru Diana, motiv pentru care a dezvoltat o serie de ticuri anxioase.

„Deși Irina și cu mine am încercat să îi explicăm ce aventură o să trăiască tati și cu câte poveșți o să vină acasă, Diana nu a încasat prea bine perioada asta lungă de separare. Ba, la un moment dat, a dezvoltat și niște ticuri anxioase care au trecut însă imediat ce m-am întors acasă”, a mai spus Fodor.

Din fericire, toate problemele au fost eliminate în momentul în care s-au strâns, din nou, în brațe, după două luni în care nu s-au văzut.

Chiar dacă înainte să accepte provocarea de a pleca în Asia, a fost destul de reticent, din cauza ideii că va fi departe de familie, fără posibilitatea de a lua legătura cu soția și fiica sa, Răzvan Fodor a mărturisit că ar mai repeta experiența de pe „Drumul Comorilor”, fără doar și poate.  

„Fără doar și poate aș spune din nou Da provocării Asia Express, dacă ar trebui să o iau de la capăt, deși a fost extrem de greu.” a completat jumătatea echipei „Reactoarele”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest