Răzvan Fodor, victima unui incident provocat de soția sa! S-a ales cu arsuri grave: „Mare greșeală!”

 

Zilele trecute, Răzvan Fodor a fost victima unui incident provocat chiar de partenera sa de viață, Irina. Ceea ce trebuia să fie încă o zi relaxantă pentru concurentul de la „Asia Express”, dat fiind contextul pandemiei, s-a dovedit a fi o experiență, cu adevărat, neplăcută, despre care soția sa a vorbit cu lux de amănunte pe pagina sa personală.

Irina Fodor i-a cauzat multă durere lui Răzvan și asta, din cauza obsesiei sale pentru curățenie. Și ca să înțelegeți despre ce vorbim, vă spunem noi imediat! Se pare că prezentatorul și-a vizitat bunica de 91 de ani pentru a-i duce câteva produse, mai ales că nu are voie să iasă din casă, iar odată ce Irina a fost înștiințată de gestul partenerului, nu a stat nicio secundă pe gânduri și a turnat cu bidoane de clor pe clanțele de la poartă și ușă.

Fără să se gândească nicio clipă la ce urma să se întâmple, din cauza cantității nemăsurate de clor, Răzvan Fodor și-a ars mâinile, iar cu toată viteza pe care a prins-o, s-a îndreptat spre cea mai apropiată sursă de apă pentru a-și spăla membrele.

”E simplu: în cele patru puncte cardinale, câte o sticlă de clor. Eu nu că fac curățenie, pun capcane de curățenie! Mamaia lui Fodor are 91 de ani și trăiește singură, așa că, acum câteva zile, partenerul meu de viață a dat o fugă până la dumneaei ca să îi ducă una-alta. M-a sunat cu vreo 5 minute înainte să se întoarcă acasă. Mare greșeală! Pentru că în capul meu Fodorică era o bombă biologică pe două picioare, am dat în prealabil cu clor MULT! pe clanța de la poartă și pe cea de la ușa de la intrare. Practic, curgea clor din poartă ca la robinet. Când a intrat creștinul în curte, și a atins nenorocirea, și-a ars pielea. A fugit direct la baie să spele nu microbii, ci clorul de pe mâini. Obiectiv atins”, a scris Irina pe blogul personal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest