Răzvan Simion a vorbit cu Mădălina Manole cu câteva zile înainte de tragedie. "Era de nerecunoscut!"

 


Răzvan Simion a vorbit despre diferența mare de percepție din prezent a depresiei postnatale, față de anul 2010, când Mădălina Manole și-a luat zilele. Prezentatorul TV a povestit acum ce i-a spus regretata cântăreață pe vremea aceea.

Răzvan Simion și-a amintit cum Mădălina Manole era foarte schimbată cu doar câteva zile înainte să-și ia viața. În luna iulie a anului 2010, regretata artistă a venit pe platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, iar o săptămână mai târziu s-a sinucis.

„Mă bucură că putem să vorbim de terapie, de shamanism, de creștinsim și de suferințele omului modern: anxietate, depresie. După perioada asta de pandemie putem să vorbim liber și să nu însemne că ai ceva la cap dacă te duci la terapie. Pe vremea când eu vorbeam de depresie postpartum, depresia postnatală la mămicile indiferent dacă erau tinere sau mai coapte... depresia asta se instalează pentru că e hormonal... eram considerat ca unul care le caută în coarne unor doamne care nu vor să se întoarcă la muncă. Până când a dispărut Mădălina Manole. La o săptăpmână după ce a fost la noi în emisiune. Când a fost la noi în emsiune era de nerecunoscut”, a povestit el.

„Cariera plus depresia asta postnatală au fost un cocktail de hormoni. Pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți, ea a decis de capul ei. Faptul că acum se vorbește despre chestiunile astea și am conștientizat că e o problemă reală și se oferă ajutor oamenilor imediat după naștere, iar mamele sunt ținute sub supraveghere nu pentru că este un moft, ci pentru că depresia există și e a naibii de periculoasă și pentru mamă, dar și pentru copil. Dar noi putem să vorbim despre lucrurile astea fără să le mai luăm în râs, pentru că anii ăștia de pandemie, de izolare, asta ne-au învățat”, a mai declarat Răzvan Simion.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest