Răzvan Simion, deloc impresionat de Lidia Buble când a cunoscut-o prima dată! I-a interzis să mai vină în emisiunea lui

 

Răzvan Simion și Lidia Buble au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi au demonstrat că dragostea lor este mai puternică decât orice, până în clipa în care nu a mai fost. Chiar și așa, cu siguranță, vor ține minte, pe vecie, începutul relației lor, dat fiind că este unul destul de... neobișnuit.

Răzvan Simion a cunoscut-o pe Lidia Buble într-o perioadă în care cariera ei era la început de drum, numele ei devenind faimos datorită piesei “Noi simțim la fel”. Celebritatea a lovit-o destul de puternic și neașteptat pe tânăra din Deva, care nu avea nici măcar televizor în casă, provenind dintr-o familie cu 10 frați și cu un tată pastor.

În momentul în care a fost invitată la “Neața cu Răzvan și Dani”, Lidia Buble nu doar că nu îi cunoștea pe moderatorii emisiunii, ci nu știa numele niciunui artist din țară. Cât despre Răzvan Simion, în cadrul unui interviu pentru Viva, a dezvăluit că pentru el, Lidia a fost una dintre miile de cântărețe la început de drum, care vin în emisiune să își promoveze piesele.  

„Nu știam nimic. La mine în emisiune debutează foarte mulți, gândește-te că eu am 280 de ediții pe an, șase invitați pe zi. Ea era încă o fată blondă care cântă, speriată de bombe. Noi ne băteam să găsim niște bilete la un concert al lui Michael Buble în perioada aceea, deci când am și văzut că o cheamă Lidia Buble mi-am zis: „Pe bune? Perfect, și pe mine mă cheamă Clapton!.” a povestit Răzvan.

Și chiar dacă mulți s-au gândit că între cei doi a fost dragoste la prima vedere, ei bine, lucrurile nu au stat deloc așa. Răzvan Simion a dezvăluit nu doar că Lidia Buble nu l-a impresionat de nicio culoare atunci când au făcut cunoștință, ci chiar i-a cerut băiatului care se ocupa de invitații în emisiunea matinală, să o nu o mai invite niciodată în platou, din cauza stângăciei de care a dat dovadă atunci când a fost intervievată de prezentator.

„I-am văzut buletinul, am rezolvat problema cu numele. Dar nu aveam cu cine să vorbesc, era stană de piatră, încremenise acolo. N-ai înțeles, era sfinxul! Eu întrebam, eu răspundeam. Am văzut că fata e ceea ce se numește „praf, nenică!, i-am zis: „Mulțumim, vă sunăm noi pe fix! și i-am transmis băiatului care se ocupă de invitați că nu vreau să o mai prind pe asta în viața ei aici. A fost un dezastru. Una pe care o chema Lidia Buble, care nu vorbea”, a mai povestit omul de televiziune pentru viva.ro, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest