Răzvan Simion, dezvăluiri despre relația cu fosta soție și Lidia Buble. Ce mesaj a avut pentru ele

 


Răzvan Simion trăiește o perioadă foarte fericită din viața sa. Acesta și-a găsit liniștea în brațele Dalianei. În trecut el a fost căsătorit și are doi copii alături de Diana, mai apoi a urmat o relație cu Lidia Buble. Iată ce a declarat acum prezentatorul despre fostele relații.

Răzvan Simion și Diana, fosta sa soție, au divorțat în anul 2015. La scurti timp a cunsocut-o pe Lidia Buble, însă nici relația aceasta nu a avut un final fericit. Răzvan Simion a mărturisit în podcastul lui Damian Drăghici că e recunoscător pentru faptul că le-a cunoscut atât pe fost soție, cât și pe Lidia și nu regretă nimic. El a mai spus că din ambele relații a învățat multe și s-a dezvoltat ca om.

”Eu sunt recunoscutor până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs.”, a spus Răzvan Simion.

După divorțul de soție, mulți ani s-a iubit cu Lidia Buble. În urmă cu mai bine de un an, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Răzvan Simion și-a găsit rapid liniștea în brațele Dalianei Răducan. Recent, Răzvan Simion a fost invitat în cadrul podcastului lui Damian Drăghici unde a vorbit deschis despre relația sa. Prezentatorul a dezvăluit că și-a găsit liniștea în brațele Dalianei și ambii se dezvoltă pe plan sentimental.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest