Răzvan Simion iubește din nou? A fost în vacanță în Turcia alături de o brunetă misterioasă

 

La începutul lunii iunie, Răzvan Simion anunța că el și Lidia Buble nu mai formează un cuplu, confirmând astfel toate zvonurile care au apărut încă de la finele anului trecut. De atunci, fanii au tot sperat că cei doi vor găsi o cale de mijloc și se vor împăca. Însă ultimele imagini apărute recent în presă cu prezentatorul TV și o brunetă misterioasă pun sub semnul întrebării această posibilitate.

După multe luni de muncă, Răzvan Simion s-a bucurat de o vacanță binemeritată în Turcia, însă nu singur, ci alături de o brunetă misterioasă despre care s-ar spune că ar fi noua sa iubită.

Potrivit informațiilor din presă, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a fost surprins în compania unei domnișoare, la restaurantul unui hotel de cinci stele din Istanbul. Imaginile care circulă pe internet îi arată pe cei doi cum se delectează cu un mic dejun savuros, potrivit libertatea.ro

Și chiar dacă între cei doi nu a exista niciun gest de tandrețe, reacția ulterioară a lui Răzvan Simion a fost cea care a ridicat masive semne de întrebare. Contactat telefonic pentru a face niște declarații despre imaginile care au împânzit internetul, prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” ar fi sugerat că bruneta din imagini era fiica lui, Ianca, un lucru neadevărat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest