Răzvan Simion, reacție uluitoare, după ce a văzut gesturile tandre dintre Lidia Buble și Cornel Ilie! A plecat din platou!

 

Invitați în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1 pentru a-și promova noua piesă, Lidia Buble și Cornel Ilie s-au lovit de o reacție neașteptată a lui Răzvan Simion. Cei doi artiști au lansat astăzi videoclipul colaborării muzicale, în care au jucat rolurile unor îndrăgostiți pasionali, protagoniști a multor gesturi tandre și atingeri interzise, lucru pe care fostul partener al cântăreței nu l-a putut suporta, dacă ne luăm după faptul că a părăsit platoul!

Lidia Buble a bifat încă o dată condica de prezență la Neața, după despărțirea de Răzvan Simion, însă acum, fiind însoțită de Cornel Ilie. Și ca data trecută, interviul a fost luat de Dani Oțil, iar asta pentru că fostul iubit a decis să se retragă în spatele camerelor de filmat.

„Piesa a intrat pe radio până să fie gata. Ne-a prins foarte pe nepregătite. Era piesa pe radio, dar nu se găsea pe nicăieri. A creat o nevoie în plus. Toată lumea dorea ceva ce nu putea sa aibă. Clipul e extrem de natural”, a declarat Cornel Ilie la Neața.

Deși mulți au așteptat să vadă reacția lui Răzvan Simion live la videoclipul plin de pasiune în care Lidia Buble și Cornel Ilie au fost protagoniștii unor momente pasionale, nu s-a putut, pentru că prezentatorul matinalului a dispărut din platou.

Mai mult decât atât, printre replicile puțin acide dintre Lidia Buble și Dani Oțil, artista a dezvăluit că nu mai locuiește cu Răzvan Simion de o bună bucată de timp.

„Nu te-am mai vazut de mult timp”, i-a spus Dani Lidiei Buble.

Răspunsul vedetei a venit imediat: "Păi dacă nu mai suntem vecini".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest