Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit! „Nu mai este fericită lângă mine”

 

Răzvan Simion a dat vestea care a șocat întreaga lume mondenă, prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare, după multe zile de zvonuri și presupuneri! El și Lidia Buble s-au despărțit!

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca Lidia Buble și Răzvan Simion să se căsătorească în curând, se pare că altul a fost adevărul din relația lor! După ce timp de mai mult zile, s-a tot vehiculat în presă că povestea lor de dragoste s-a încheiat, dat fiind că nu se mai urmăreau pe social media și și-au șters toate pozele împreună, matianlul de la Antena 1 a confirmat despărțirea, în cele din urmă.

Mesajul sfâșietor al lui Răzvan Simion

Prezentatorul de la Antena 1 a postat un mesaj emoționant, dar dureros, în care a anunțat separarea de Lidia Buble, femeia care i-a fost alături mai bine de cinci ani.  

„O nouă călătorie... Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a fost  mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan Simion a confirmat despărțirea de Lidia Buble.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest