Răzvan Simion, vizibil afectat de separarea de Lidia Buble! Primele imagini cu prezentatorul după ce a confirmat despărțirea

 
+2 click pentru
galerie

Pentru că datoria e datorie, Răzvan Simion a fost nevoit să semneze condica de prezență la matinalul de la Antena 1, la nici o zi de la confirmarea despărțirii de Lidia Buble. Și chiar dacă a încercat să dea dovadă de profesionalism și să își ascundă durerea pe care o trăiește, prezentatorul TV nu a putut face asta pe deplin.

După zile întregi în care s-a vehiculat că Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai sunt împreună, prezentatorul a confirmat că relația lor, într-adevăr, nu mai există, iar asta pentru că a ajuns la concluzia că artista nu mai este fericită alături de el și vrea să îi ofere libertatea.

”De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Viată frumoasă, Sufletel!”; este doar o parte din mesajul emoționant adresat fostei iubite. 

Iar dacă înainte îi molipsea pe oamenii din fața micilor ecrane cu fericirea si energia sa pozitivă, chiar de la primele ore ale dimineții, în cursul zilei de astăzi, în platoul emisiunii de la Antena 1 s-a prezentat un alt Răzvan Simion. Un bărbat extrem de îngândurat și vizibil afectat de suferința prin care trece din cauza separării de femeia alături de care a stat mai bine de cinci ani.

Suferă în tăcere

Deși nu a adus, nicio clipă, în discuție, despărțirea de Lidia Buble, fața lui Răzvan Simion a trădat momentele grele prin care trece acum. Mai mult de atât, prezentatorul matinalului a încercat să își ascundă durerea, mimând un zâmbet fals, însă nu i-a ieșit, din păcate.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest