Reacția acidă a Andreei Raicu, după ce a fost acuzată că a primit bani, să spună de mama ei are COVID-19

 

La scurt timp după ce Andreea Raicu a decis să facă public faptul că mama ei a fost infectată cu noul coronavirus și a fost internată în spital, aproape două săptămâni, vedeta a fost victima numeroaselor răutăți și conspirații pentru care a avut un răspuns acid!

Pe pagina sa personală, Andreea Raicu a mărturisit că ultimele săptămâni au fost unele dintre cele mai grele din viața ei, pentru că mama ei a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, iar neputința și faptul că nu a putut-o vedea atâta timp, aproape au doborât-o.  

„Cele 2 săptămâni în care mama a fost spitalizată au fost printre cele mai crunte săptămâni din viața mea, cu foarte multă frică și foarte imprevizibile - la fel ca acest virus”, a explicat Andreea Raicu.

Imediat după ce le-a povestit urmaritorilor cu ce s-a confruntat în toată această perioadă, Andreea Raicu a fost lovită din plin de un val de răutăți primit din partea diverșilor oameni de pe internet.

Vedeta a fost acuzată că ar fi mințit în privința infectării cu COVID-19 a mamei sale și că ar fi făcut acest lucru în schimbul unor sume de bani. Pentru că nu putea rămâne indiferentă la acuzațiile care i s-au adus, Andreea Raicu le-a dat un răspuns clar și la obiect răutăcioșilor.

"Respect opinia tuturor şi mereu mi-am apreciat urmăritorii. Îi rog pe toţi cei care aleg jignirea şi agresivitatea şi chiar lipsa umanităţii să dea unfollow acestei pagini. (...) Lipsa bunului simţ nu îşi are locul pe această pagină şi nici injuriile la adresa mea sau la adresa celor care fac parte din această comunitate. Mesajul meu este unul sincer şi am ales să vă povestesc prin ce am trecut pentru că am considerat că avem cu toţii de învăţat", a fost o parte din mesajul Andreei Raicu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest