Reacția acidă a Claudiei Pătrășcanu, despre planurile lui Gabi Bădălău de a se căsători cu Bianca Drăgușanu: „De toată rușinea!”

 

Claudia Pătrășcanu a avut o reacție acidă, după ce a aflat că Gabi Bădălău are în plan să se căsătorească cu Bianca Drăgușanu, în ciuda tuturor controverselor care au existat în jurul lor! În exclusivitate pentru Antena Stars, artista și-a expus punctul de vedere în ceea ce privește decizia afaceristului de a își uni destinul cu blondina.

Dacă ieri spuneam că războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău părea că s-ar mai fi domolit, iată că ultimele declarații făcute de artistă contrazic aparența. Recent s-a zvonit că afaceristul își dorește să întemeieze o familie cu acte în regulă alături de Bianca Drăgușanu, lucru care a scos-o din sărite pe încă soția lui.

Claudia Pătrășcanu a lansat acuzații dure la adresa lui Gabi Bădălău, ale cărui acțiuni le-a catalogat drept niște „mascarade în care își târâie copiii fără să se gândească la urmări”. Totodată, artista a mărturisit că regretă faptul că cei doi băieți ai săi îi poartă numele afaceristului din cauza exemplului negativ pe care tatăl lor l-ar oferi micuților.

„De acum înainte sa nu mai fiu întrebata despre acest om. Nu-l cunosc, nu stiu cine este, nu mai exista pentru mine, iar pentru toate acțiunile lui rușinoase va da explicație copiilor mai târziu, nu mie. Atât pentru mine ca femeie și mama, dar și pentru copii, acest om este o rușine. Mascarada in care își târâie copiii fără sa se gândească la urmări este de toată rușinea. Urmăriri, bătăi, injurii, dezmăț și anturaje dubioase nu sunt pentru educația mea și a ceea ce vreau sa le ofer acestor copii, de altfel viitor al acestei lumi practic. Mi-as fi dorit din inima ca acești doi băieti puri sa-mi fi purtat numele meu, PATRASCANU! Voi avea grija in continuare ca acești doi copii sa primească o educație exemplara de la mine, cu demnitate și multă iubire....ii voi îngriji cu multă atenție și protecție. Este ultima explicație, ultimul interviu pe care îl mai acord legat de acest personaj, al acestei tari de unde nimeni nu are nimic de învățat. Înainte sa-l preocupe pregătirea nunții, ar trebui sa vina in fata instanței și sa își asume tot, sa-mi acorde divorțul, caci un om care își iubește viitoarea soție pana in măduva oaselor vrea sa termine rapid cu fosta ci nu sa o amenințe ca o mai tine încă doi ani prin Instanțe. Circul in care se scaldă nu este demn de mine și nici de copiii mei. Eu am vrut și vreau doar ca acești copii ai mei, sa fie in siguranță, sa fie sănătoși și protejați.”, a transmis Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest