Reacția acidă a lui Carmen de la Sălciua, după ce a fost criticată că a îmbrăcat o rochie mult prea... sexy

 
+2 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai sexy artiste din industria muzicală românească și este conștientă de acest lucru. Așa că ori de câte ori are ocazia, cântăreața îmbracă rochii sexy care îi flatează silueta voluptoasă, însă nu de puține ori, curajul ei a fost taxat de urmăritori.

Recent, Carmen de la Sălciua a facut furori cu o imagine pe care a publicat-o pe contul său de socializare. Artista a îmbrăcat o rochie extrem de decoltată și s-a pozat așa cum doar ea știe să o facă. Însă ipostaza imortalizată, pe lângă miile de inimioare, a atras de la sine și foarte multe critici din partea celor care o urmăresc.

„Cu sânii la vedere?? O lady adevarată nu se îmbracă așa în public... ci doar în privat... / Nu mai există bun simț în ziua de azi. Arată-te în toată splendoarea, ce rost are sa mai cheltui bani pe haine”, au fost doar unele dintre comentariile dure ale internauților.

Reacția lui Carmen de la Sălciua

Sătulă de oamenii răutăcioși, Carmen de la Sălciua le-a dat replica celor care au criticat-o și i-a pus la punct. Artista a ținut să precizeze că faptul că feminitatea poate fi exprimată și prin ipostaze sexy.

„Chiar și într-o rochie sexi, o femeie poate să exprime feminitate! Nu mă consider absolut deloc vulgara... port cu mândrie orice tip de haine pentru că atitudinea contează cel mai mult! Eu știu cum sunt! Vă pierdeți timpul jignind! Atât! O duminică frumoasă!”, a scris cântăreața pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest