Reacția acidă a lui Ilie Năstase, după ce Ioana Simion ar fi primit un buchet de flori de la Nick Rădoi: „Ai trecut și tu prin patul lui?”

 

După ce s-a vehiculat că buchetul imens de flori cu care s-a fotografiat Ioana Simion ar fi fost chiar din partea fostului iubit, Nick Rădoi, Ilie Năstase a explodat și a avut o reacție acidă.

Ilie Năstase și Ioana Simion se află în prag de divorț, după ce fostul mare tenismen a prezentat un comportament agresiv față de brunetă, care a fost nevoită să apeleze și la ajutorul autorităților. Deși lucrurile păreau că s-au mai rezolvat între cei doi, Ioana Simion a luat în cele din urmă decizia de a divorțat invocând ca motiv nepotrivirea de caracter dintre ea și Ilie Năstase.

Scandalul dintre cei doi a fost „condimentat” și de intervențiile lui Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei Simion, care a comentat conflictul dintre fostul mare tenismen și brunetă. Acum, afaceristul a fost prins, din nou, la mijloc, după ce Ioana Simion s-a fotografiat cu un buchet imens de flori.

Unul dintre internauți a lăsat un comentariu în care spunea că cel care i-a oferit buchetul a fost nimeni altul decât Nick Rădoi, iar Ilie Năstase a răbufnit instant adresându-i o replică destul de tăioasă, lucru care a dovedit că marele tenismen încă este gelos și nu este de acord ca fosta sa parteneră de viață să fie cu altcineva.

”De unde știi? Ai trecut și tu prin patul lui, să primești diamante și cereri în căsătorie?”, a scris Ilie Năstase pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest