Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Gabi Bădălău a spus că este penibilă: „Asta e nimic”

 

Artista a avut replică după ce tatăl copiilor ei a catalogat-o ca fiind penibilă. Claudia Pătrășcanu a făcut declarații exclusive la Antena Stars.

 

Gabi Bădălău a spus despre Claudia Pătrășcanu că este penibilă, după ce, în prealabil, artista declarase că este o femeie fatală pentru soțul ei, singura care-l poate ține în frâu. Ea mai afirmase că îl poate aștepta acasă în lenjerie sexy și că nu ar exclude să mai facă încă un copil cu afaceristul, mai ales că și primii doi au fost făcuți din dragoste.

 

După cele afirmate de cântăreață, Gabi Bădălău a spus la Xtra Night Show: ”O penibilă! Ce pot să zic? Acum o săptămână voia la biserică, să se călugărească, acum în lenjerie intimă. Ce treabă am eu cu femeia asta? Sunt divorțat de ea de cinci ani! E mama copiilor mei și vreau să am cu ea o relație sănătoasă și bună în privința copiilor și în creșterea lor. Atât! Nu-mi trebuie nimic altceva de la ea.

Ce visează ea noaptea sau ce planuri diabolice are ea cu cearșafurile albe, e problema ei! Și dacă ar fi ultima femeie din lume, nu mai am cum să fiu cu ea niciodată!”

 

Acum, la Star Magazin, a venit și replica artistei: ”Asta e nimic. Câte jigniri primesc zilnic prin telefon. E ușor să jignești. Mi se pare defăimare. Trebuie să precizez că eu nu mi-am permis niciodată să îl jignesc pe tatăl copiilor mei. În schimb, mi-am permis să fiu bună, să îl pun la masa mea, să îi deschid ușa casei mele, să îl las să se simtă bine alături de copiii noștri. (...) Cum ar fi să vin eu, acum și să spun, să dau cu el de pământ. Nu se va întâmpla niciodată”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest