Reacția Dariei Radionova după ce a aflat că a fost înșelată de Bodi: "Chiar nu-mi pasă"

 

Alex Bodi a fost prins cu mâța în sac! Sau cu Ema Uta în Bahamas.. Ambele variante stau în picioare, însă ce ne facem cu Daria Radionova, iubita lui Bodi, care nu a fost și ea invitată?

Adevărul e că probabil ar fi fost prea aglomerat în „trei” în vacanță, însă reacția Dariei Radionova nu a întârziat să apară. Alex Bodi și fosta lui iubită, make-up artistul vedetelor din România, Ema Uta, au petrecut în Bahamas și, deși au fost discreți și au publicat imagini doar separat, mai multe fotografii din aceleași locuri i-au dat de gol.

Bodi a încercat să mascheze adevărul și ar fi făcut tot posibilul ca iubita lui, Daria Radionova, să nu afle adevărul. Acesta s-a gândit să publice fotografiile din vacanță abia după două săptămâni, pentru a nu face nimeni conexiunea cu pozele Emei Uta, însă partenera lui de acasă a fost mai ageră decât el.

Daria Radionova a avut o primă reacție și a comentat pe marginea subiectului, vorbind de relația pe care a avut-o cu Alex Bodi. Daria nu s-a declarat însă prea surprinsă de acțiunile bărbatului, explicând că se aștepta la acest gen de comportament din partea lui. Se pare că povestea lor de iubire a luat, astfel, sfârșit, însă, spune Daria, de această dată nu mai este deloc afectată de situație. 

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante.

Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria "poveste". Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă”, a declarat Daria Radionova pentru Spynews.

Daria Radionova a susținut că s-a amuzat de poveștile pe care i le spunea Bodi pentru a ascunde adevărul și a explicat că el „nu se poate schimba”. Totuși, spune tânăra, Bodi i-ar fi făcut câteva jurăminte serioase pentru a o liniști și a o convinge că nu vorbește cu alte femei.

„Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză.

Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră", a mai declarat Daria Radionova, pentru sursa anterior menționată.

Așadar, cu toate încercările lui Bodi de a calma apele, se pare că Daria se ține ferm pe poziții. Iar cât despre Bodi, acesta pare că a revenit la vechile obiceiuri, consolându-se în brațele fostei lui partenere, Ema Uta.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest