Reacția dură a Andreei Marin după ce a fost criticată că poartă mască mereu: „Oameni care nu au realizat nimic valoros”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Marin a avut o reacție dură după ce a fost criticată că poartă masca de protecție oriunde se află! „Zâna” le-a dat peste nas tuturor celor care nu respectă regulile de siguranță impuse în contextul pandemiei de coronavirus!

Andreea Marin a fost una dintre cele mai active persoanlitați din România, care s-a dedicat întrutotul pentru campaniile umanitare care au avut ca scop strângerea de fonduri pentru a ajuta atât oamenii infectați cu coronavirus, cât și spitalele care se ocupă de aceștia.

Vedeta a oferit echipamente avansate unităților medicale, echipamente corespunzătoare cadrelor medicale și nu a încetat niciodată să depună efort pentru binele umanității. Mai mult de atât, Andreea Marin este un adevărat exemplu în ceea ce privește respectarea măsurilor de siguranță, lucru care de care unele persoane au fost deranjate.

Criticată că poartă mască

Recent, Andreea Marin a scris pe contul său de socializare un mesaj în care a dezvăluit că nu puține au fost situațiile în care a fost „trasă de urechi” pentru faptul că nu a vrut să renunțe la masca de protecție, indiferent de locul în care se afla.

Adesea, sunt chiar trasă de urechi pentru că port masca în interior sau afară, când e aglomeraţie. De parcă ar trebui să mă simt ruşinata că aleg să respect ceva de bun simt, fără să fac o drama din asta, într-o perioada atât de dura pentru atâţia oameni suferinzi sau pentru familii care pierd oameni dragi şi nici măcar nu le pot fi alături în ultimele clipe de viaţă." a scris Andreea Marin pe Facebook. 

Vedeta a adăugat că din cauza inconștienței și a nepăsării de care dă dovadă o masă mare de oameni, lucrurile se vor agrava, iar cazurile de oameni infectați cu coronavirus vor crește pe zi ce trece.  

Totodată, Andreea Marin a ținut să precizeze ca nu se lasă afectată de părerile celor care o critică, fiind sigură că oamenii abusurzi care o trag la răspundere pentru faptul că respectă legea și are grijă de sănătatea ei și a celor dragi sunt doar „oameni care nu au realizat mai nimic valoros, cărora nu le-a păsat niciodată de viaţă altcuiva, nu s-au frământat vreodată să ajute, să facă un gest de omenie profund. Cu gura, însă, suntem toţi viteji.", a completat Andreea Marin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest