Reacția dură a lui Brigitte după atacul lui Ovidiu Torj, în scandalul cu propriul fiu! „M-a bătut și m-a tăiat”/ VIDEO

 

După ce Ovidiu Torj a afirmat că vrea să îi ia fiica și a acuzat-o de comportament neadecvat față fiul său, Brigitte Pastramă i-a dat replica fostului soț, iar totul s-a transformat într-un real scandal.

În urmă cu câteva zile, Ovidiu Torj a sărit în apărarea fiului Brigittei, susținând că fosta soție „fură curent sau are o boală”, sfătuind-o „să meargă la doctor, poate are o problemă și trece prin anumite stări”

Brigitte Pastramă i-a dat replica, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antenaa Stars, în care a mărturisit că deși a fost bătută cu bestialitate de acesta, niciodată nu a încercat să îi facă vreun rău de dragul fiicei pe care o au împreună.

„Eu țin minte că deși eram bolnavă l-am căutat la pușcărie. Eu i-am plătit avocații, eu i-am întreținut magazinul. După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie. Iar apoi mi-am retras plângerea pentru fiica noastră.

M-am despărțit de el că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat. Am acte și am plângerile mele!” a spus Brigitte Pastramă.

Mai mult de atât, după ce Ovidiu Torj a afirmat că își va lua fiica, Brigitte a dezvăluit că nu are niciun drept asupra micuței, dat fiind că nu a plătit nicio zi de pensie alimentară, iar atunci când a obținut custodia, fsotul soț nu a cerut drept de vizită.

„Nu are dreptul până la 18 ani nici măcar să își vadă fata. Este exclusiv la mine fata! Nu are dreptul. Nici pensie alimentară nu a plătit. Eu pentru fată, fac lucrurile astea. Pentru fata mea l-am vizitat și la pușcărie.” a mai spus bruneta.

Cât despre relația pe care fostul soț o are cu fiul său, Brigitte Pastramă este de părere că totul face dintr-un plan de manipulare al lui Ovidiu exercitat pe Robert, din dorința de a o vedea la pământ.  

„În urmă cu câteva luni a vrut să plece în Germania. L-a contactat pe Ovidiu și a început să îi manipuleze conștiința și să spună lucruri false despre mine, cum e stilul lui.” a completat Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest